Fudbaleri Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije

Izvor: Beta, 17.Maj.2023, 20:58

Fudbaleri Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se večeras u finale Kupa Srbije, pošto su u gostima pobedili TSC sa 3:0.Strelci za Zvezdu bili su Gelor Kanga iz penala u 35, Mirko Ivanić u 56. i Kings Kangva iz penala u 72. minutu.TSC je od 46. minuta igrao sa igračem manje, pošto je drugi žuti karton dobio Dušan Cvetinović.TSC je na startu meča dva puta zatresao mrežu crveno-belih, ali su oba puta pogoci poništeni nakon konsultacije VAR-a.Najbolju priliku na meču TSC je imao u sedmom minutu, ali Stefan Vukić nije uspeo da realizuje jedanaesterac.Drugi polufinalni meč Vojvodine i Čukaričkog prekinut je u 33. minutu zbog velikog nevremena u Novom Sadu. U trenutku prekida Čukarički je vodio sa 2:0.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester siti ubedljivo do finala Lige šampiona

Izvor: Beta, 17.Maj.2023

Fudbaleri Mančester sitija plasirali su se večeras u finale Lige šampiona, pošto su na svom terenu pobedili Real Madrid sa 4:0, u revanš meču polufinala.U prvom susretu, u Madridu bilo je 1:1, pa je Siti plasman u finale obezbedio ukupnim rezultatom 5:1.Strelci za Siti bili su Bernardo Silva u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.