Fudbaleri Crvene zvezde stigli na Kipar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2020, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Crvene zvezde stigli na Kipar

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su na Kipar, gde će u Pafosu obaviti prvi deo bazičnih priprema za prolećni deo sezone.

Novi trener Dejan Stanković, kako se navodi na sajtu kluba, uoči puta "precrtao" je Hozea Kanjasa i Žandera, a u odnosu na prozivku na Kipar je otputovao mladi Jug Stanojev, koji je jesenas imao zapaženu u ulogu Grafičaru.

U Pafos su doputovali:

Golmani: Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković, Nikola Vasiljević,

Odbrana: Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Srđan Babić, Strahinja Eraković, Milan Rodić.

Sredina terena: Jug Stanojev, Miloš Vulić, Branko Jovičić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Radživ Van La Para, Mateo Garsija, Veljko Simić.

Napad: Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Antonio Tomane, Nikola Krstović.

Crvena zvezda boraviće na Kipru do 21. januara, odigraće i jedan pripremni meč, a već 24. januara preseliće se u Tursku, gde će do 7. februara odigrati šest pripremnih mečeva.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković,   Milan Stanković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda stigla u Pafos, Stanković opet precrtavao, a tu je i novo ime!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2020

Crvena zvezda je stigla u Pafos...Ekipa Dejana Stankovića nastavlja svoje pripreme za drugi deo sezone na Kipru u mestu Pafos gde ih je danas dočekalo prijatnih 17 stepeni...Ovde će se ekipa zadržati sve do 21. januara, a tri dana kasnije se putuje u Tursku...Evo i spiska igrača koji su stigli u...

Nastavak na Sportske.net...

STANKOVIĆ GRMEO: Bravo, momci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020

Crveno-beli trenirali u Pafosu...Crvena zvezda je odradila prvi trening na pripremama u Pafosu. Novi trener Dejan Stanković držao je igrače punih 90 minuta na terenu i pored toga što su crveno-beli jutros doputovali na Kipar...Stanković je, kao nekada na terenu, dirigovao ekipom sa mnogo autoriteta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.