Fenerbahče spremio džak para za Gudurića

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenerbahče spremio "džak para" za Gudurića

Aktuelni prvak Evrope Fenerbahče iz Istanbula ozbiljno je rešio da u svoje redove dovede beka Crvene zvezde Marka Gudurića, prenosi portal Jurohups.

Kako saznaje ovaj grčki sajt dogovor bi uskoro trebalo da bude postignut, a kada klubovi postignu sporazum oko obeštećenja, mladi košarkaš će potpisati ugovor na tri plus jop jednu godinu sa turskim šampionom.

S obzirom na to da Gudurić ima važeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ugovor sa crveno-belima do 2020. godine srpski prvak može da zahteva odgovarajuće obeštećenje od kog bi trebalo odbiti i dugovanja koja klub ima prema igraču.

Crvenu zvezdu su ovog leta već napustili Čarls Dženkins (Himki), Marko Simonović (Zenit), Stefan Jović (Bajern) i Luka Mitrović (Bamberg). Amerikancima Nejtu Voltersu i Dionu Tompsonu su istekli ugovori, a što se tiče Ognjena Kuzmića čeka se samo još da bude ozvaničen njegov ugovor sa Realom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.