FOTO: Tumba na Marakani posle 19 godina!

Izvor: Mondo, 16.Jul.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Tumba na "Marakani" posle 19 godina!

Crvena zvezda "otvara" sezonu na svom stadionu. Pogledajte ko je sve došao u ložu.

Kada je vodio Partizan i crnogorsku reprezentaciju, na stadion "Rajko Mitić" dolazio je kao gost i rival, koji želi da pobedi domaćina.

Ovog utorka, Ljubiša Tumbaković (66) prvi put je došao na "Marakanu" u novoj ulozi, kao selektor Srbije.

Šef struke "orlova" stigao je u Ljutice Bogdana uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << početka utakmice Crvena zvezda - Suduva, u kojoj će ekipa Vladana Milojevića igrati za prolaz u drugo kolo kvalifikacija.

Novi selektor još na predstavljanju u "Kući fudbala" izjavio je da posao koji sada obavlja doživljava kao nacionalni, ne lični i praktično najavio završetak bojkota najvećeg srpskog stadiona kada su u pitanju utakmice crveno-belih. Najtrofejniji trener u istoriji Partizana skoro 20 godina nije dolazio na "Marakanu".

Razlog je bio prekinuti "večiti derbi" na jesen 2000, kada su fudbaleri i članovi stručnog štaba crno-belih bili fizički napadnuti tokom masovne tuče na tribinama i terenu.

Osim selektora, u loži je i nekadašnji predsednik Zvezde Dobrivoje Tanasijević "Dan Tana", klupska legenda Vladimir Petrović Pižon, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i bivši golgeter crveno-belih Marko Pantelić, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić...

Pogledajte galeriju i pratite meč u direktnom tekstualnom prenosu na MONDU.

Naši reporteri su na stadionu i u toku večeri očekuju vas nove fotke, snimci, reakcije, izjave, zanimljivosti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.