Izvor: B92, 15.Dec.2011, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FKCZ: U petak sednica UO

Dugo najavljivana sednica Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda konačno će biti održana popodne na "Marakani".

Na dnevnom redu trebalo bi da budu mnogobrojne goruće teme koje poslednjih dana zaokupljaju crveno-bele.

Posebno se ističu eventualni vanredni izbori, odnosno mogućnost povratka nekadašnjeg predsednika Dragana Džajića na neku od funkcija.

Jedna od tema biće i teška >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finansijska situacija u klubu, zatim saradnja sa generalnim sponzorom, ruskom kompanijom "Gasprom", kao i analiza katastrofalnih rezultata prvog tima u jesenjem delu šampionata Srbije.

Istovremeno, trebalo bi da budu usvojene ostavke koje su posle poraza od Partizana u večitom derbiju podneli dosadašnji sportski direktor Ivan Adžć i zvanično još član Upravnog odbora Goran Vesić.

Kako je danas najavio predsednik crveno-belih Vladan Lukić, javnost će o odlukama Upravnog odbora biti obaveštena putem saopštenja.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Gasprom

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.