Evropa bruji o izjavi Duška Tošića o Ronaldu i Mesiju!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropa bruji o izjavi Duška Tošića o Ronaldu i Mesiju!

Fudbaler Bešiktaša Duško Tošić rekao je da ne bi menjao saigrače za Lionela Mesija ili Kristijana Ronalda.

Reči našeg reprezentativca preneli su brojni evropski mediji, u neverici da je Tošić poručio kako ga Ronaldo nije impresionirao.

- Ne bih menjao nikoga, ja mnogo volim svoje saigrače i tim. Pored toga, igrao sam već protiv Ronalda, nije me nikada impresionirao. Igrao je kao da nije tu - poručio je Tošić, koji je osvojio šampionsku titulu sa klubom ove godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
To je preneo i "Goal.com", "SportsMole" smatra da je izjava bivšeg defanzivca Crvene zvezde bizarna, dok na "90min" smatraju da se Tošić samo našalio.

Cristiano Ronaldo and Lionel Messi would walk into any team in the world...except Besiktas. At least that's what Dusko Tosic is saying  pic.twitter.com/KeG7B3JSgT

— CR7 Fans | Ronaldo (@Cr7Prince4ever) June 19, 2017

Besiktas Defender Dusko Tosic Trolls Cristiano Ronaldo Claiming That 'He Never Impressed Me' https://t.co/l2VXTNMOO7

— Melbourne FC News (@MelbourneFCNews) June 19, 2017

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUŠKO TOŠIĆ ŠOKIRAO SVET: Evo šta je rekao o Ronaldu i Mesiju… (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Jun.2017

Srpski internacionalac iz redova Bešiktaša Duško Tošić govorio je o najboljim fudbalerima sveta Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju šokiravši svet.. . Zapalio je društvene mreže. Naime, na njima se pojavila izjava Duška Tošića da ne bi menjao nijednog saigrača u Bešiktašu za dolazak Kristijana...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.