Englezi molili Delije: Molim vas, idite kući (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2018, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi molili Delije: Molim vas, idite kući (VIDEO)

Uobičajena praksa za gostujuće navijače koji dođu u Beograd je da sportski objekat smeju da napuste tek kada se poputno isprazni ostatak stadiona. Liverpulovi navijači su, posle poraza od Crvene zvezde na Marakani (2:0) naišli na problem.

Naime, pristalice crveno-belih uopšte nisu pomišljale da napuste severnu tribinu. Dugo posle meča pevale su Delije, i junaku Pavkovu, i klubu koji vole, a imale su i pesmu na engleskom.

Prolazili su minuti i minuti (ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oko sat vremena dok se nisu razišli), a otprilike na polovini tog navijačkog "trećeg poluvremena" jedan od navijača Liverpula je na Instagramu objavio sledeće:

Red star Belgrade half an hour after the match. Just go home so we can leave. #awaydays #terraceculture #redstar #redstarbelgrade #liverpool #liverpoolfc #lfc #casualwayoflife #casuallyobsessed #casuals #casual #80scasual #80scasuals

Објава коју дели Dave Hewitson (@80scasualsltd) дана 6. Нов 2018. у 4:12 PST

- Crvena zvezda Beograd, pola sata posle meča. Idite kući već jednom, da možemo da krenemo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.