Endiaje: Prija mi rad sa Milojevićem, pun sam samopouzdanja

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 22:09

Endiaje: Prija mi rad sa Milojevićem, pun sam samopouzdanja

Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje rekao je da igra sa mnogo samopouzdanja i da je tome doprineo rad sa trenerom Vladanom Milojevićem.

Srpski stručnjak je početkom godine preuzeo ekipu crveno-belih, posle rastanka sa Izraelcom Barakom Baharom.

"Osećam se mnogo bolje, zaista sam pun samopouzdanja. Prija mi rad sa trenerom Milojevićem i mislim da moje najbolje partije tek dolaze. Pomaže mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to što kao tim delujemo čvrsto i kompaktno na terenu, ali najviše mi znači to što sam počeo da pogađam. Šanse koje sam jesenas propuštao, sada pretvaram u golove i mnogo je lakše da se igra kad je to slučaj", rekao je Endiaje za sajt Zvezde.

Endiaje je u poslednje dve utakmice postigao dva gola i ukupno ima tri u Super ligi.

"Trebalo mi je samo malo vremena da se adaptiram u potpunosti, a moram da ponovim da je veliku ulogu u tome imao trener Milojević. Posle ovih zimskih priprema se osećam spremnije nego ikad. Zaista sam gladan golova".

Zvezda u subotu od 16 časova igra protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, utakmicu 23. kola Super lige Srbije.

"Svesni smo da je TSC jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Uz to, iza sebe imaju iskustvo utakmica iz grupne faze Lige Evropa i sigurno su fudbalski još zreliji nego što su bili. Na 'Marakani' je bila tvrda utakmica, ali mislim da smo sada bolji nego jesenas i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Endiaje.

Posle TSC-a, Zvezdu će u 24. kolu igrati protiv Partizana, a Endiaje je rekao da ekipa ne razmišlja o toj utakmici, već samo o predstojećem duelu u Bačkoj Topoli.

Zvezda je druga na tabeli sa 55 bodova, bodom manje od vodećeg Partizana, a TSC je treći sa 46 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.