Eli Babalj za remi Zvezde protiv Sopota

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eli Babalj za remi Zvezde protiv Sopota

Prvi tim Crvene zvezde, tačnije ono što je ostalo ako se oduzmu reprezentativci, odigrali su juče trening utakmicu sa Sopotom, pojačanim omladincima, koja je završena bez pobednika – 1:1 (0:1).
Vodeći gol na meču, koji je bio zatvoren za javnost, postigao je štoper filijale Simić posle dobrog skoka na ubačenu loptu iz kornera, dok je izjednačenje u drugom poluvremenu doneo Eli Babalj. Napadač iz Australije je odlično uštopovao loptu na šest metara od gola >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i preciznim šutem zatresao mrežu, a u finišu je propustio da obezbedi i pobedu.
Za crveno-bele, koje je sa klupe predvodio Predrag Katić, igrali su: Bajković, Mikić, Krneta, Spajić, Nenadić, Šakić, Milijaš, Vešović, Mirić, Mijatović, Babalj.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.