EVROGOL: Nikolićev PROJETKIL duplirao Zvezdinu prednost (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 20:18

EVROGOL: Nikolićev PROJETKIL duplirao Zvezdinu prednost (VIDEO)

Crveno-beli grabe ka trijumfu.

Fudbaleri Crvene zvezde na najboljem su putu da osvoje sva tri boda na gostovanju u Šapcu. Posle vodećeg gola Nikole Krstovića, prednost srpskog šampiona duplirana je u 64. minutu.

Tada je Veljko Nikolić "opalio" po lopti iz velike daljine, koja je zakačila na putu ka mreži Božića, i završila iza leđa golmana Mačve.

Nema sumnje da će majstorija Zvezdinog veziste ući u konkurenciju za najlepši pogodak trećeg kola.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sporne situacije u Šapcu VIDEO

Izvor: B92, 09.Avg.2020

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mačvu (3:0), a u Šapcu smo videli nekoliko spornih situacija...Prvo smo videli gol Krstovića u 24. minutu i veliko je pitanje da li je bio ofsajd ili faul u toj situaciji...Zatim smo imali još dve situacije...Pejović je preoštro startovao nad Veljkom Nikolićem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.