ENDESA: Laboral Kuća pobedom najavila dolazak u Beograd

Izvor: Sportal.rs, 14.Dec.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ENDESA: Laboral Kuća pobedom najavila dolazak u Beograd

Košarkaši Crvene zvezde Telekom će u petak dočekati Laboral Kuću u utakmici poslednjeg kola grupne faze Evrolige. U ovaj duel srpski i španski tim ulaze sa istim učinkom, od po pet pobeda i četiri poraza. Olimpijakos je siguran na prvom mestu, dok će se Zvezda i Kuća boriti za drugu poziciju.

Ekipa iz Baskije u Beograd doći će nakon pobede u domaćem šampionatu, pete u sezoni. Laboral Kuća je u utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << 11. kola Lige ENDESA kao domaćin pobedila Fuenlabradu sa 77:71. Najefikasniji u timu Laboral Kuće bio je Fabijen Kozer sa 15 poena i šest skokova, dok je Tomas Ertel ubacio 13. U ekipi Fuenlabrade Endi Panko je upisao 23 poena.

Utakmica između Zvezde i Laboral kuće počeće u petak u 19 časova, a igraće se u "Pioniru", pred praznim tribinama.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Zvezda - Laboral Kuća: Karte IPAK u prodaji!

Izvor: Mondo, 14.Dec.2014

Navijači Crvene zvezde moći će da kupe ulaznice za zatvorenu utakmicu Evrolige, posmatraju je ispred dvorane na video-bimu i pomognu porodici preminulog druga Marka Ivkovića...Foto: MN Press..U hali Pionir u petak neće biti publike, ali ni tišine. Crveno-beli će ipak donekle čuti podršku navijača...Košarkaši...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.