Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Zvezdino veče za pamćenje!

Kakvo veče košarkaša Crvene zvezde! Neverovatnu partiju pružili su izabranici Dejana Radonjića protiv Valensije pred oko 17.000 najvatrenijih pristalica i ostvarili novi, drugi trijumf u Evroligi (79:63).

Španci su "nestali" u grotlu Arene!

Zvezda je briljirala 35 minuta, pa oni zagriženiji ljubitelji crveno-belih boja mogu da žale što prednost nije bila i veća. A mogla je biti, i te kako. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << U jednom trenutku iznosila je neverovatnih "plus 25".

Markus Vilijams ponvo je pokazao o kakvoj se klasi radi. Razigravao, poentirao, stavljao publici osmeh na lice. Ma, šta god zamislite.

Publika to je sa severnog kopa, za nju je čula čitava Evropa!

Gorostas tima sa Malog Kalemegdana, Boban Marjanović, ponovo je bio najefikasniji pojedinac u pobedničkom taboru. Ostvario je učinak od 16 poena i devet uhvaćenih lopti, što znači da će još jednom biti glavni pretendent za titulu MVP kola elitnog kontinentalnog takmičenja, jer je u zbiru pozitivnih i negativnih statističkih parametara, sakupio indeks 27.

Veliko ovosezonsko pojačanje Crvene zvezde, gore pomenuti Vilijams, uz 14 poena zabeležio je i osam produktivnih dodavanja. Kratko i jasno - blistao je.

Zvezda trenutno ima skor od dve pobede i jednog poraza i u dobrom raspoloženju dočekuje bratski Olimpijakos, dok je Valensija u prilično lošoj poziciji sa sva tri neuspeha.

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

SASTAVI TIMOVA:

CRVENA ZVEZDA: Vilijams, Rebić, Dangubić, Mitrović, Lazić, Blažič, Kalinić, Marjanović Tejić, Cirbes, Dženkins, Jović,

VALENSIJA: Ribas, Van Rosom, Sato, Liščuk, Lučić, Dubljević, Vives, Martines, Bajks, Lončar, Agilar, Harangodi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.