Džajić nije dobio funkciju, Vesić savetnik

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Dec.2011, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić nije dobio funkciju, Vesić savetnik

Dragan Džajić, kako se i očekivalo, nije dobio neku od funkcija Crvene zvezde na sednici Upravnog odbora. Nije se ni pojavio na Marakani, već je dan proveo u rodnom Ubu.

Saznajemo da je legendarni fudbaler i direktor kluba sačinio petogodišnji razvojni plan kluba, koji bi trebalo da prezentuje javnosti do kraja godine. Tada bi mogao i zvanično da se vrati na Marakanu.
Vesić savetnik
Goran Vesić nije zvanično član Upravnog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvene zvezde, ali nije napustio klub. Ubuduće će biti savetnik predsednika za strateška pitanja.
Vesić je ostavku podneo kad i sportski direktor Ivan Adžić, posle zahteva najvatrenijih navijača.
Usvojene ostavke Adžića i Radujka
Upravni odbor Crvene zvezde usvojio je ostavku sportskog direktora Ivana Adžića, ocenivši takav potez kao visoko moralan čin.
Usvojena je i ostavka generalnog direktora Telekom Srbije Branka Radujka na mesto u Upravnom odboru, kao i Gorana Vesića.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džajić nije dobio funkciju, Vesić savetnik

Izvor: Utakmica.rs, 16.Dec.2011

Dragan Džajić, kako se i očekivalo, nije dobio neku od funkcija Crvene zvezde na sednici Upravnog odbora. Nije se ni pojavio na Marakani, već je dan proveo u rodnom Ubu. Saznajemo da je legendarni fudbaler i direktor kluba sačinio petogodišnji razvojni plan kluba,...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.