Džajić: Bruka je šta su mi uradili

Izvor: B92, 24.Okt.2020, 09:13

Džajić: Bruka je šta su mi uradili

Dragan Džajić, legendarni fudbaler Crvene zvezde, kratko je prokomentarisao hapšenje iz 2008. godine.

Džajić je tada zajedno sa Vladimirom Cvetkovićem i Milošem Marinkovićem priveden zbog sumnje da su proneverili pet miliona evra.

Treća Zvezdina zvezda kaže da nije zaslužio tako nešto i da ga je to uvredilo kao čoveka i sportistu.

"Ukoliko mogu izbegao bih tu priču. Ne bih se prisećao toga. Zaista mi je bilo teško. Mnogo su mi poremetili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karijeru, veoma su me uvredili kao čoveka i sportistu. Nisam to zaslužio, ali da se ne pravdam jer emocije bi preovladale i ne bih rekao sve što imam. To je bruka za neke ljude koji su to svesno uradili, a znam ko su", rekao je Džajić u emisji Sportkluba "Sport light".

Dragan Džajić aboliran je 2012. godine od tadašnjeg predsednika Tomislava Nikolića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUKA JE ŠTA SU MI URADILI! Dragan Džajić: Veoma su me uvredili kao čoveka i sportistu! Nisam to zaslužio! (FOTO)

Izvor: Kurir, 24.Okt.2020

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić prokomentarisao je jedna od najtežih momenata u životu o kojem do sada nije pričao - hapšenje iz 2008. godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.