Dva autogola i remi Spartaka i Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva autogola i remi Spartaka i Zvezde

Šampion Srbije u fudbalu Crvena Zvezda remizirao je danas u Subotici sa domaćim Spartakom – 1:1. Pred nekoliko hiljada gledalaca, po lepom vremenu, obe ekipe su postigle po jedan gol – svak u svoju mrežu.

Kao ekipa koja je ove jeseni pobedila Partizan, Spartak je hrabro ušao u utakmicu i već u prvih deset minuta imao dve sjajne prilike za pogodak koje nisu iskorišćene.

Gosti iz Beograda uspostavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su ravnotežu na terenu, igralo se otvoreno na obe strane, a prva je do vođstva došla Crvena Zvezda, i to auto-golom Radovanovića koji je poslednji igrao loptom nakon centar šuta Anđelkovića.

U drugom poluvremenu Zvezda je imala inicijativu, dok je Spartak u napadu bio konkretniji i došao do izjednačenja ponovo auto-golom, ovoga puta Petkovića koji je poslednji igrao u gužvi nakon kornera.

"Sigurno je da smo zadovoljni nerešenim rezultatom protiv šampiona. Više od toga sam zadovoljan kako je danas ekipa igrala i borila se. Utakmica je bila dosta borbena i sa puno prilika. Još jednom ponavljam, odigrati nerešeno protiv ekipe kakva je Crvena Zvezda je veliki uspeh", rekao je nakon meča Andrej Černišov, trener FK Spartak Ždrepčeva krv.

"Utakmica je bila vrlo teška, nije bilo neke baš prelepe igre, mi smo u prvom poluvremenu imali par šansi koje nismo iskoristili i mogli da povedemo većim rezultatom. U drugom poluvremenu smo poveli, onda smo primili gol posle prekida, Spartak je tada zaigrao kao da je dobio krila, mi smo rizikovali, bilo je vrlo opasnih kontri i, na kraju krajeva, mislim da je meč završen onako kako i treba", rekao je trener gostiju Miodrag Božović.

Uprkos remiju, šampion je i dalje prvi sa tri boda više od Vojvodine, dok je Spartak trenutno na sedmoj poziciji.

Spartak u narednom kolu gostuje Metalcu, dok Zvezda dočekuje Rad.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Remi Sparta i Zvezde uz dva autogola

Izvor: Radio 021, 22.Okt.2016

Utakmica Spartaka i Crvene zvezde u Subotici završena je rezultatom 1:1, a oba postignuta gola bili su zapravo -autogolovi...Zvezda je na poluvreme otišla sa golom prednosti, pošto je nakon akcije u 37. minutu i centaršuta Dušana Anđelkovića loptu u svoju mrežu smestio Aleksandar Radovanović...Veoma...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.