Izvor: Beta, 21.Jan.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Nikolić: Nismo favoriti

BEOGRAD, 21. januara 2014. (Beta) - Trener odbojkaša Crvene zvezde Duško Nikolić rekao je u utorak da njegov tim nije favorit na utakmici sa Šamonom, ali da se ipak nada da će pobediti i proći dalje.

"I pre prvog meča sam govorio da će se sve rešavati u Beogradu, eventualna prednost bi mogao da bude domaći teren, ako dodje do zlatnog seta. Ne bih prihvatio ulogu favorita, jer Šamona je iskusna ekipa i igra jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << francusko prvenstvo. Ipak, nadam se da ćemo uspeti da materijalizujemo prednost koju smo ostvarili u Francuskoj", rekao je Nikolić.

Crvena zvezda u sredu od 18 sati u Sportskom centru Šumice igra sa Šamonom revanš meč osmine finala CEV Čelendž Kupa.

Zvezda je pre nedelju dana savladala Šamonu u gostima sa 3:2.

Trener Šamone Nikola Matijašević rekao je da Zvezda igra jako organizovano, ima izuzetan voljni momenat i da je favorit.

"Jako je interesnatno kako su nas dobili u Francuskoj, vodili smo 2:1 i 20:16 u četvrtom setu. Nije mi drago što smo izgubili, ali mi je drago što se potvrdilo da se klinci nikad ne predaju. Jako su organizovani, imaju izuzetan voljni momenat i kapiten nas je izuzetno namučio. Nisam pesimista, ali Zvezda ima veliku prednost", rekao je Matijašević.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duško Nikolić: Nismo favoriti

Izvor: Akter, 21.Jan.2014

Trener odbojkaša Crvene zvezde Duško Nikolić rekao je da njegov tim nije favorit na utakmici sa Šamonom, ali da se ipak nada da će pobediti i proći dalje

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.