Dosadno veče u Pioniru, Zvezda rutinski do devete pobede

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosadno veče u "Pioniru", Zvezda rutinski do devete pobede

Košarkaši Crvene zvezde upisali su deveti trijumf u ABA ligi savladavši zagrebačku Cibonu 75:58 (19:10, 19:11, 23:24, 14:13).

Susret u "Pioniru", pred oko 3.500 navijača, obilovao je izgubljenim loptama, ali i ličnim greškama (ukupno 55!), ali je, za razliku od gostiju, ekipu Dejana Radonjića bolje služio šut.

"Mršavih" 21 poen u prvom delu za čitavo prvo poluvreme dovoljno oslikava igru Cibone u tom delu igre. Jedini raspoloženi u sastavu Slavena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rimca bio je Jagodić-Kuridža sa 21 poenom.

U redovima branioca titule istakao se Marko Simonović sa 19, a pratio ga je Stefan Jović sa 15 poena.

Ključna je bila druga četvrtina u kojoj punih sedam minuta Cibona uspeva da ubaci samo četiri poena. Zvezda je tada uspela da stigne do maksimalnih "plus 24" posle dve vezane trojke Simonovića.

Treća deonica bila je istinsko mučenje, u kojem su "vukovi" izveli 20 slobodnih bacanja, a Rebić i Cirbes dobili tehničke greške (obojica zbog reakcija na sudijske odluke).

U četvrtoj deonici na snazi je bilo maltene otaljavanje sa "gomilom" slobodnih bacanja, što je uspavalo publiku u beogradskom hramu košarke.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.