Dobrić se dobro oporavlja, možda zaigra protiv Žalgirisa

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2017, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrić se dobro oporavlja, možda zaigra protiv Žalgirisa

“Mislim da će biti spreman za taj meč”, kaže Dušan Alimpijević za MOZZART Sport

Crvena zvezda je došla do trijumfa na gostovanju Megi s 90:85 i to bez pomoći jednog od igrača sa solidnom ulogom ove sezone - Ognjena Dobrića.

On je povredio skočni zglob i očekuje se da će vratiti na teren do utakmice crveno-belih u Evroligi protiv Žalgirisa koja je na programu 5. januara. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

To znači da će propustiti gostovanje Olimpiji iz Milana, a verovatno i meč ABA lige protiv Olimpije iz Ljubljane.

“Izvrnuo je zglob na treningu pred Megu. U nekoj kontri je izvrnuo, nije bilo kontakta. Tako da, nije nešto neuobičajeno, što se ne dešava. Između 10 i 14 dana je pauza, s tim što je prošlo par dana od toga. Oporavak ide dobro, u dobrom pravcu. Od nove godine, možda ne za Olimpiju, ali tamo pred Žalgiris mislim da će biti spreman“, rekao je Alimpijević za MOZZART Sport.

A ostali? Kakva je situacija sa povrdama, ima li ih?

„Dobra je situacija. Pera se oporavio od neke prehlade, već je dobio neku, više nego što je trebalo, minutažu s Megom, ali dobro. Situacija je sasvim dobra, nemamo trenutno problema koji su uobičajeni“.

Opširan intervju s trenerom Crvene zvezde čitajte na stranicama MOZZART Sporta narednih dana oko Nove godine.

Piše: Strahinja Klisarić

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.