Đorđević napustio Lacio, ali ostao u Seriji A

Izvor: Mondo, 13.Jun.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević napustio Lacio, ali ostao u Seriji A

Iako je bilo nagađano da će se iskusni napadač vratiti u Crvenu zvezdu, on će nastaviti karijeru u Italiji.

Foto: Guliver/Getty images/Paolo Bruno

Posle Lacija - Kjevo Verona.

Filip Đorđević (30) napušta "Olimpiko" nakon četiri godine, tokom kojih nije ostavio dubok trag (77 utakmica, 16 golova) i posle sezone u kojoj je samo jednom sedeo na klupi, dok je u svim ostalim mečevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bio van ekipe.

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde, Nanta i postigao je poslednji gol u prvenstvenoj utakmici pre više od dve godine, ali mu u Veroni veruju i ponudili su mu trogodišnji ugovor, sa opcijom da na leto 2021. produže saradnju na još jednu sezonu.

Iako je ovog leta pominjana mogućnost da se Đorđević vrati u Srbiju, među crveno-bele, on je ipak prihvatio ponudu da narednih godina živi u Veroni.

Filip #Djordevic ha un messaggio per tutti voi, tifosi gialloblù! Avete anche voi un messaggio per lui? pic.twitter.com/UulhTRREJZ

— A.C. ChievoVerona (@ACChievoVerona) 13. јун 2018.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.