Di Frančesko: Zvezda je mnogo jaka u napadu

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Frančesko: Zvezda je mnogo jaka u napadu

Do sada prodato 1.060 karata za goste

Sasuolo piše istoriju, a piše je protiv Crvene zvezde na Mapei stadionu. Trener ekipe iz Ređo Emilije Euzebio Di Frančesko najavljuje pobedu svog tima, ali i ističe dobar napad gostiju iz Beograda.

Velika su očekivanja u Sasuolu.

"Mi smo dobro pripremljeni za ovu utakmicu, video sam veliku želju i koncetraciju kod mojih igrača. Želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Ligu Evrope, a da bi to uradili moramo da iskoristimo prednost domaćeg terena", jasan je Di Frančesko.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Italijani ističu da Zvezda ima dobar napad.

"To je protivnik kog poštujemo. Njihova snaga je mnogo jak napad. Igraju u formaciji 4-2-3-1, ali to ne znači da će to uticati na naš stil igre. Na kraju, mi smo tim koji je bio 6. prošle sezone u Seriji A, nemamo čega da se plašimo", rekao je Di Frančesko.

ZVEZDIN TIM ZA SASUOLO: Le Talek opet štoper, Ruiz pre Moučea

U Sasuolu ističu da je bezbednost podignuta na najviši nivo i da su gosti kupili 1.060 karata. Prema informacijama iz Italije, Alesandro Matri neće biti u opticaju za ovaj duel.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.