Delije najavile gostovanje u Jagodini (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'' najavile gostovanje u Jagodini (video)

Posle pobede Crvene zvezde u 149. večitom derbiju, ekipa Miodraga Božovića već u petak gostuje jagodini u meču desetog kola Superlige.

Utakmica između Jagodine i Crvene zvezde na programu je 18. septembra u 18 časova, a navijači crveno-belih su već objavili svoju najavu ove utakmice, uz golove sa derbija, Mbođov i Donaldov ples, kao i slogan:

''Igraj i bori se!''


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POVOLJNOST ZA DELIJE: Ulaznice za meč u Jagodini prodaju se i na Marakani

Izvor: HotSport.rs, 15.Sep.2015, 12:59

Fudbaleri Crvene zvezde će pobedničku seriju pokušati da nastave u Jagodini. Domaćin nije dobro počeo ovu sezonu, ali je u prethodnom kolu slavio na Karaburmi, i može se reći da je period loše forme iza njih.. . Ulaz na tribinu na kojoj će biti smešteni Zvezdini navijači, koštaće 400 dinara,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.