Delije na nogama - Ovacije Zvezdinom junaku! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'' na nogama - Ovacije Zvezdinom junaku! (video)

Napadač Crvene zvezde Ugo Vijera obeležio je veče na našem najvećem stadionu sa tri postignuta gola u ubedljivom trijumfu nad surduličkim Radnikom.

Zvezda je večeras u slavljeničkoj atmosferi na Marakani savladala Radnik sa 5:0, a Ugo Vijera je postigao tri gola, uz još jednu pogođenu stativu i na taj način stigao do brojke od ukupno 13 golova ove sezone, čime je pretekao klupskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << druga Aleksandra Kataija i izdvojio se na čelu Liste strelaca domaćeg šampionata.

Portugalac je tako još jednom potvrdio izvanrednu formu i nastavio tamo gde je stao prošlog vikenda na Banovom brdu, kada je postigao dva prelepa gola u trijumfu od 7:2 nad Čukaričkim.

Naravno, navijači Crvene zvezde umeju to da cene, pa je Vijera u 85. minutu ovacijama ispraćen sa terena, kada ga je zamenio Predrag Sikimić.

U prilogu su ti trenuci...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Delije' mu skandirale ime, on im poručio: ''Ovo se ne može parama platiti!''

Izvor: Sportske.net, 13.Dec.2015, 00:25

Šampionska atmosfera u Crvenoj zvezdi posle 18. uzastopnog trijumfa u Superligi...Kako superligaška sezona odmiče, ekipa Crvene zvezde ne samo da nastavlja da pobeđuje, već ostvaruje sve ubedljivije trijumfe...Posle 7:2 na Banovom brdu protiv Čukaričkog, večeras je surduliški Radnik ispraćen...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.