Delije, birajte! Kuzmić ili Jović? (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'', birajte! Kuzmić ili Jović? (foto)

Težak izbor?

Tokom januara košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su nezaboravan niz pobeda, bez ijednog neuspeha, kako u Evroligi, tako i u regionalnoj ABA ligi.

Posebno impresivne bile su januarske evroligaške pobede nad Žalgirisom, Fenerbahčeom, Makabijem, Baskonijom, Panatinaikosom, a navijači crveno-belih nadaju se da će ovaj niz biti nastavljen i u februaru, počev od utakmice sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Efesom u petak u Beogradu.

Ono što Zvezdu čitave sezone karakteriše jeste sjajna kolektivna igra, kakvu nema niko u Evropi ove sezone, ali na zvaničnom Tviter profilu crveno-belih pružena je prilika navijačima da ipak izaberu najboljeg među najboljima u proteklom mesecu.

Izbor je ušao u samu završnicu, a u igri su ostali plejmejker Stefan Jović i centar Ognjen Kuzmić.

''Delije'' odlučuju!

YOU DECIDE! Two candidatetes for player of the month in January! Who is your choice? @ognjenkuzmic1 or Stefan Jović #WeAreTheTeam

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) February 1, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dejan Radonjić proslavio rođendan kako niko nije do sada! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Feb.2017, 10:56

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić proslavio je 47. rođendan, i to bez poraza u ABA ligi u prethodnih 365 dana, što nikom nije pošlo za rukom do sada...Radonjić je 2016. osvojio ABA ligi u domaći šampionat, došao je do četvrtfinala Evrolige, a sada u internacionalnom takmičenju...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.