Delije, Le Talek ima poruku za vas!

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2016, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije, Le Talek ima poruku za vas!

Nešto se dogodilo izgleda da navijače čeka iznenađenje!

Damijen Le Talek je bliži Zvezdi.

Naime, iako je prvo negirao da će stići u Beograd on je tokom dana nekoliko puta nagovestio da je sve otvoreno.

Na pitanje našeg kolege Miloša Markovića da li će se videti u Beogradu, Francuz je nagovestio, "Možda se vidimo ovih dana".

Kontakt postoji, to nije sporno, Zvezda nije odustala, kako se moglo čuti ovih dana, izgleda da pregovori napreduju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u dobrom pravcu i da bismo ipak mogli da vidimo Francuza iz Mordovije u Crvenoj zvezdi.

@MiloseMarkovicu you can see me maybe ))) we will see the next days , what happen

— Damien Le Tallec (@letallecdamien) January 7, 2016
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DELIJE ZATRPALE LA TALEKOV TVITER: Zvezdaši zovu Francuza njemu pozivi gode (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Jan.2016

Priča oko dolaska francuskog internacionalca Damijena Le Taleka u Crvenu zvezdu poprilično se odužila, a kako bi ga uverili da je dolazak u Beograd pravi potez za njega u akciju su se uključili tviteraši.. . Navijači kluba sa Marakane koji koriste ovu društvenu mrežu krenuli su sa direktnim obraćanjem...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.