Degenek: Spremni smo za Bajern

Izvor: B92, 24.Nov.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek: Spremni smo za Bajern

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek odigrao je još jednu kvalitetnu partiju u Nišu, a sada najavljuje meč protiv Bajerna u Ligi šampiona.

Pobeda protiv Radničkog (2:0) u 17. kolu Linglong Superlige Srbije predstavlja dobru uvertiru za meč petog kola Lige šampiona grupe B protiv Bajerna u utorak od 21 sat na stadionu „Rajko Mitić“.

"Spremni smo za utakmicu protiv Nemaca. Imamo gust raspored, igramo na svaka tri dana, malo je teško i naporno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali mi smo profesionalci. Na domaći teren nam dolazi veliki klub, a verujem da će i stadion biti pun. Navijači nam uvek daju prekopotrebnu podršku. Voleo bih da vidim krcate tribine i bez obzira na hladnije vreme, nadam se da će Marakana biti popunjena do poslednjeg mesta, a mi ćemo dati sve od sebe za dobar rezultat", kaže Degenek.

Sumirao je australijski reprezentativac i utiske iz Niša.



"Bitna pobeda na veoma teškom gostovanju u Nišu. Mislim da smo i u prvom i u drugom poluvremenu nametnuli naš stil igre i da smo zato pobedili. Nama će ovaj trijumf mnogo značiti, pokazali smo da i posle nekoliko lošijih partija umemo da odigramo dobro i zasluženo pobedimo. Mi smo idalje jedina ekipa koja se pita u prventsvu i od nas zavisi krajnji ishod. Ostalo nam je još dve utakmice u Ligi šampiona i četiri u prvenstvu. Moramo da se trudimo da maksimalno odrađujemo na terenu svoj posao. Želimo da osvojimo prvenstvo i to nam je prioritet"
, istakao je momak iz Knina.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.