Degenek: Spremni smo za Bajern

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek: Spremni smo za Bajern

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek izjavio je da je tim spreman za meč petog kola Lige šampiona protiv nemačkog Bajerna.

"Spremni smo za utakmicu protiv Nemaca. Imamo gust raspored, igramo na svaka tri dana, malo je teško i naporno, ali mi smo profesionalci. Na domaći teren nam dolazi veliki klub, a verujem da će i stadion biti pun. Navijači nam uvek daju prekopotrebnu podršku. Voleo bih da vidim krcate tribine i bez obzira na hladnije vreme, nadam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da ce Marakana biti popunjena do poslednjeg mesta, a mi ćemo dati sve od sebe za dobar rezultat", rekao je Degenek za klupski sajt.

Ekipa Vladana Milojevića susret sa Bavarcima dočekuje posle pobede protiv Radničkog iz Niša (2:0) u 17. kolu Superlige.

"Bitna pobeda na veoma teškom gostovanju u Nišu. Mislim da smo i u prvom i u drugom poluvremenu nametnuli naš stil igre i da smo zato pobedili. Nama ce ovaj trijumf mnogo značiti, pokazali smo da i posle nekoliko lošijih partija umemo da odigramo dobro i zasluženo pobedimo. Mi smo i dalje jedina ekipa koja se pita u prvenstvu i od nas zavisi krajnji ishod. Ostalo nam je još dve utakmice u Ligi šampiona i četiri u prvenstvu. Moramo da se trudimo da maksimalno odrađujemo na terenu svoj posao. Želimo da osvojimo prvenstvo i to nam je prioritet", zaključio je Degenek.

Meč između fudbalera Crvene zvezde i Bajerna igra se u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Degenek: Spremni smo za Bajern, očekujem pune tribine

Izvor: RTS, 24.Nov.2019

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek očekuje da će "Marakana" biti popunjena do poslednjeg mesta za meč petog kola Lige šampiona grupe B protiv Bajerna. . "Spremni smo za utakmicu protiv Nemaca. Imamo gust raspored,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.