Degenek: Iskreno, da se ja pitam, ne bih odmarao

Izvor: B92, 07.Apr.2020, 00:03

Degenek: Iskreno, da se ja pitam, ne bih odmarao

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek nalazi se u obaveznom kućnom karantinu zbog pandemije koronavirusa.

Degeneku nedostaju treninzi i utakmice.

Kao i svi ostali fudbaleri, trenira kod kuće po planu i programu stručnog štaba.

"Mi bismo ove sezone, da nije bilo ovog vanrednog stanja, imali oko 50 utakmica, tako da se tu odmah računa i na preko 60 dana karantina godišnje. Navikli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na sve ovo i verujem da nam lakše pada. U karantinu, pored treninga koji odradimo toga dana, non-stop smo u sobi, gledamo TV, igramo društvene igre. Mnogo mi lakše pada, za razliku od svih drugih koji su u mojoj okolini. Moramo da poštujemo sve naredbe Vlade kako bi se život vratio u normalu, a mi što pre nastavili rad", rekao je Degenek.

Ne sviđa mu se "prinudni odmor".

"Trenutno nema tih zajedničkih treninga, a naročito naših navijača. Drago mi je što dobijamo mnogo poruka, ljudi se sećaju starijih utakmica i lepših vremena kada se igrao fudbal. Nadam se da će sve ovo brzo proći i da ćemo mi, kao pravi profesionalci, ostati u ritmu, ali trebaće nam sigurno mesec dana kako bi se vratili u neku staru formu. Koliko prija ovaj prinudni odmor, toliko i ne prija. Iskreno, da se ja pitam ne bih odmarao. Mnogo mi je lakše da imam utakmice svaki treći dan jer za to živim i za to radim. Taj adrenalin na utakmicama, pogotovo pred našim navijačima. Ovaj odmor ne volim, nekako volim da treniram", objasnio je australijski reprezentativac u intervjuu za klupski sajt.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.