Degenek: Imamo pravo da sanjamo

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek: Imamo pravo da sanjamo

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je pred meč petog kola grupne faze Lige šampiona protiv Napolija da očekuje veliku borbu i da su crveno-beli optimistični pred taj okršaj.

"Predstoji nam važan meč. Očekujem da pružimo što bolju partiju, naročito jer ćemo prvi put na gostovanju u grupnoj fazi imati podršku naših navijača. Verujem u pozitivan ishod, imamo pravo da sanjamo i nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se", rekao je Degenek.

Napoli je u proteklom kolu Serije A osvojio samo bod, protiv Kijeva, ali su i crveno-beli u Nišu odigrali nerešeno 2:2.

"Napoli jeste remizirao sa Kijevom u prvenstvu, ali ne smatram taj rezultat za kiks. Rival im je bila kvalitetna ekipa, nisu iskoristili šanse i izmakla im je pobeda. Rezultat u prvenstvu ne znači mnogo pred naredni meč. I mi smo igrali nerešeno sa Radničkim, pa se može reći da po tom pitanju iz iste pozicije ulazimo u meč", objasnio je Degenek.

U prvom kolu grupne faze Lige šampiona Zvezda je u Beogradu odigrala bez golova protiv Napolija.

"Dragoceno je iskustvo iz prve utakmice. Pogledaćemo ponovo snimak iz Beograda i potruditi se da ispravimo greške, a ono što je bilo dobro podignemo na viši nivo. Očekujem promene u igri i taktici rivala. Mislim da će Hamšik i Mertens biti u startnoj postavi, kao i da Milik neće biti prva opcija u napadu. U tom slučaju, menjaće se stil igre protivnika. Kakav god izbor donese strateg Napolija, mi se pripremamo isto", zaključio je Degenek.

Duel između Napolija i Crvene zvezde na programu je u sredu, od 21 čas.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.