Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2021, 02:14

Danas žreb za polufinale Kupa Srbije

Moguć novi okršaj Crvene zvezde i Partizana za desetak dana...

Rezultat 164. večitog derbija, izvesno, rešio je prvenstvenu trku. Tako se neizvesnost i akcenat do kraja sezone sele na Kup Srbije. Crvena zvezda želi da konačno dođe do trofeja koji čeka od 2012. godine (poslednju duplu krunu uzela je još 2007), Partizan se nada će spasti sezonu i izbeći još jedan fijasko (prošle sezone ostao je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bez oba pehara), dok branilac trofeja - Vojvodina, vreba iz senke. Radnik iz Surdulice biće najpoželjniji rival na žrebu koji je zakazan za danas u 13 časova (direktan prenos na Jutjub kanalu Fudbalskog saveza Srbije).

Žreb će biti otvorenog tipa, pa je tako moguće da već za desetak dana ponovo imamo okršaj večitih rivala.

Mečevi polufinala Kupa Srbije (jedan meč, u slučaju remija odmah se prelazi na izvođenje jedanaesteraca) na programu su 21. aprila, a finale je planirano za 25. maj.

Od nezavisnosti Srbije Partizan je daleko najuspešniji u ovom takmičenju, osvajao ga je sedam puta. Crvena zvezda se tri pura radovala trofeju Kupa Srbije, Vojvodina dva puta i po jednom Jagodina i Čukarički.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.