Da se što pre desi neki novi Liverpul

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da se što pre desi neki novi Liverpul"

Golman Crvene zvezde ne želi da trijumf nad Liverpulom ostane usamljen kao primer vrhunskog rezultata koji je njegov tim uspeo da napravi u Evropi.

Nakon kraćeg odmora na koji su otišli posle duela sa Dinamom u Surdulici, igrači Crvene zvezde vratili su se treninzima.

U odsustvu Milana Borjana među golmanima glavnu reč vodi Zoran Popović koji bi sledeće srede mogao da bude na golu u kup utakmici sa TSC-om.

"Igramo na 'Marakani', znamo da nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je cilj, kao i pred svaku utakmicu, pobeda. Želimo da osvojimo Kup, od Zvezde se uvek očekuje najviše. Možda nešto manje poznajemo narednog protivnika, ali čim su stigli do ovog nivoa takmičenja poseduju kvalitet i imaju dobre igrače. Sigurno nam neće biti lako, ali imaćemo podršku sa tribina i daćemo sve od sebe da ostvarimo trijumf", kazao je Popović.

Rezervni golman crveno-belih sa klupe je pratio duel sa Liverpulom koji je i dalje centralna tema na stadionu "Rajko Mitić".

"Sigurno će nas ta pobeda nositi i ljudi će to pamtiti, ali voleo bih da se što pre desi neka nova i da se onda o njoj još više priča. Voleo bih da to ovde postane normalno", poručio je golman crveno-belih.

Do kraja godine Crvena zvezda će odigrati još osam takmičarskih mečeva od čega pet u prvenstvu, dva u Ligi šampiona i jedan u Kupu Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.