Da pružimo što jači otpor Zvezdi

Izvor: B92, 10.Apr.2021, 13:32

"Da pružimo što jači otpor Zvezdi"

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je pred gostovanje Crvenoj zvezdi da od svojih igrača očekuje da "pruže što jači otpor favorizovanom protivniku".

"Posle zgusnutog rasporeda i dugih putovanja uhvatili smo malo vremena da odmorimo i da malo treniramo pred utakmicu sa Crvenom zvezdom. Sigurno nas očekuje teška utakmica, Zvezda je tim za respekt, to je tim koji ima najviše ciljeve u ABA ligi", rekao je Bajić.

"Od svojih momaka očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pružimo što jači otpor favorizovanom protivniku", dodao je trener Igokee.

Košarkaši Igokee gostuju sutra ekipi Crvene zvezde, u utakmici 25. kola ABA lige. Igokea je trenutno prva na tabeli regionalnog takmičenja sa 19 pobeda i četiri poraza, dok su crveno-beli četvrti sa skorom 18/3.

"Znamo gde je Zvezda najjača kada je u pitanju njihova igra, krasi ih sigurno ta defanziva i pritisak po čitavom terenu, napadački su jako potentni i prete sa svih pozicija. Međutim, očekujem dobar odgovor svog tima, da odigramo jednu dobru utakmicu, rastrčanu i da odgovorimo na igru Zvezde na najbolji način", rekao je Bajić.

Ono što ga brine je, kako je naveo, sastav na koji će moći da računa.

"Imamo neke igrače koji su povredjeni i nećemo konkurisati u punom sastavu u toj utakmici", rekao je Bajić.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i Igokee igra se sutra od 17.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.