DRUGA POBEDE CRVENE ZVEZDE U CRNOJ GORI

Izvor: Kurir, 25.Jan.2012, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGA POBEDE CRVENE ZVEZDE U CRNOJ GORI

Uprkos lošem terenu ekipa je pokazala veliku želju, trud i htenje, iako smo juče imali dva izuzetno teška treninga, rekao Robert Prosinečki

PETROVAC - Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i drugu pobedu na pripremama u Crnoj Gori, pošto su danas u Petrovcu savladali istoimeni domaći tim sa 2:1 (2:0). Pred oko 1.000 gledalaca strelac za Zvezdu bio je Lazović u 12. i 30, a za Petrovac Leverda u 80. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << minutu.

Za razliku od prvog meča protiv Grblja trener Crvene zvezde Robert Prosinečki ukazao je šansu gotovo svim igračima, ali prvenstveno zbog lošeg terena nije bilo mnogo igre. U timu je bio i mladi reprezentativac Gane Natanijel Asamoa, koji je na probi u Crvenoj zvezdi.

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki posle današnje pobede u prijateljskom meču protiv Petrovca (2:1) izjavio je da je zadovoljan, iako su uslovi za igru bili veoma loši.

"Teren je zaista bio loš, pogotovo u drugom poluvremenu. U prvom je još nekako i moglo da se igra, ali je u drugom bilo zaista previše blata i akcije nisu mogle da se povežu. Uprkos tome, ekipa je pokazala veliku želju, trud i htenje, iako smo juče imali dva izuzetno teška treninga. Petrovac je borbena ekipa, i ova provera nam je dobro došla protiv takvog tima", rekao je Prosinečki.

On je prokomentarisao i igru debitanata Marka Mirića i Natanijela Asamoe.

"O Miriću znam sve, a za ocenu Asamoinih kvaliteta je rano, jer je i on imao naporne treninge. Vidi se da ima veliku želju i da se dobro odnosi prema dresu. Naravno, ima i kvalitet, ali, kažem, rano je iznositi zaključke, posebno jer ovakav teren zaista nije odgovarao brzonogom napadaču poput njega", istakao je Prosinečki Crvena zvezda sledeću utakmicu igra već sutra od 13 časova protiv Zete u Golubovcima.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.