DONALD: Igraću derbi i sa polomljenom šakom!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONALD: Igraću derbi i sa polomljenom šakom!

Slomio je šaku na dva mesta tokom meča protiv Novog Pazara, ali ni to neće zaustaviti vezistu Crvene zvezde Mičela Donalda da se nađe na terenu već za vikend.

Pogotovo na večitom derbiju koji je na programu 4. marta na Marakani.

- Povreda mi ne predstavlja problem da treniram, bandažiram dobro ruku i spreman sam za sve napore. Pitate se šta ću ako nezgodno padnem na treningu? Ništa, neću pasti. Jači sam od ove povrede. Nisam polomio nogu tako da mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << normalno da igram. Naravno, moram da budem malo pažljiviji, ali sve je u redu. Navijači ne moraju da brinu, igraću derbi. Moja predviđanja su da ću čak i ove subote biti spreman za meč - jasan je bio Donald.

Kako sam kaže, trenutka kada je dobio povredu se uopšte ne seća.

- Šaka mi je polomljena na dva mesta. Iskreno, ne sećam se trenutka kada se to dogodilo. Na terenu nisam osećao bol niti primetio nešto čudno. Tek nakon meča, u svlačionici, kada sam krenuo da se oblačim osetio sam da me ruka boli. Sledećeg jutra otišao sam na snimanje i ispostavilo se da imam dvostruki prelom — rekao je Donald.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.