Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVAN DAN: Jednom je zvezdašu rođendan

Postoje oni ljudi u Zvezdi koji su za, makar, i kratko vreme ostavili dubok trag u tom timu.

Ovaj čovek je harizmatičan, duhovit, jednom rečju omiljen kod navijača Crvene zvezde.
Danas je Miodragu Božoviću Grofu 48 rođendan.
ODGOVOR DANA: Evo zbog čega bi Grof pre vodio Srbiju nego Crnu Goru…
Rođen je u Mojkovcu, a fudbalsku karijeru započeo u podgoričkoj Budućnosti. Igrao je i za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvenu zvezdu dve godine.
Trenersku karijeru započeo je 200. godine, a u Zvezdu stigao u prošloj sezoni, gde je odmah doneo titulu klubu iz Ljutice Bogdana.
The post DIVAN DAN: Jednom je zvezdašu rođendan appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Slavljenik Grof - Mušema bi bila odličan rođendanski poklon!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2016

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović danas slavi rođendan, a klub je na zvaničnom sajtu imao jednu posebnu želju za iskusnog trenera...Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Božović rođen je na današnji dan 1968. godine u Mojkovcu, pa tako danas slavi 48. rođendan...Fudbalski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.