Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2016, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI IZ AVIONA: Grujić se već navikava na luksuz (FOTO)

Fudbaler Liverpula na pozajmici u Crvenoj zvezdi Marko Grujić tokom januara potpisao je višegodišnji ugovor sa engleskim klubom, a cela priča oko transfera imala je čudan tok.

Deo priče je i Grujićev put u Englesku pošto je Liverpul za njega i menadžera Zorana Stojadinovića poslao privatni avion, ali ne u Beograd već u Osijek kako bi bila izbegnuta medijska pompa.
Samo jedan detalj iz aviona na putu ka Liverpulu Grujić je podelio sa svojim pratiocima na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Instagramu uz obavezan haštag #ynwa (Nikad nećeš hodati sam – himna navijača Liverpula).


A photo posted by @grujicmarko on Jan 14, 2016 at 11:39am PST


EDIT: Mladi fudbaler je verovatno posle nečije sugestije uklonio sa Instagrama fotografiju na kojoj se vidi kako uz podignuta tri prsta on i njegov menadžer uživaju u luksuzu privatnog aviona.
Podsećamo da je Crvena zvezda Grujića prodala Liverpulu uz obeštećenje od sedam miliona evra, ali ga je kako bi ispunila želju svom igraču za cenu od milion evra pozajmila do kraja sezone.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.