DELIJE IZVREĐALE IGRAČA MEGE: Varda ustašo!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE IZVREĐALE IGRAČA MEGE: Varda ustašo!

Tokom treće četvrtine posle duela Varde i Katića navijače Zvezde su izvređale protivničkog igrača

BEOGRAD - Navijači Crvene zvezde su žestoko izvređale košarkaša Mega vizure Ratka Vardu tokom treće četvrtine finala Kupa Radivoja Koraća.

Varda je u trećoj četvrtini zbog prekršaja nad Raško Katićem zaradio faul u napadu. Usledio je potom verbalni duel Varde sa igračima Zvezde, a sa tribina na teren su uleteli tvrdi predmeti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Navijači Zvezde su potom bivšem igraču Partizana uzvikivali "Varda ustašo". Funkcioner Zvezde Nebojša Ilić je potom uzeo mikrofon i zamolio navijače da ne vređaju protivnika i ne ubacuju predmete u teren.

Zvezda je odbranila trofej u Kupu Radivoja Koraća pošto je pobedila s 81:80
Pogledaj vesti o: Facebook,   Košarka,   Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGLEDAJTE: Marko Simonović sa tri rampe izblokirao Mega Vizuru

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 10:33

Kapiten crveno-belih u tri navrata zaustavio sigurne koševe rivala blokadama čime je značajno doprineo osvajanju Kupa..BEOGRAD - Kapiten Crvene zvezde Marko Simonović nije imao šutersko veče u finalu Kupa Radivoja Koraća protiv Mega Vizure (81:80), ali je igrom u odbrani dao značajan doprinos...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.