DEKI JE TAKO ODLUČIO: Zvezda ima novog igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEKI JE TAKO ODLUČIO: Zvezda ima novog igrača (FOTO)

Stigao poziv od Stankovića.

Marko Konatar (20) se našao na spisku prvog tima Crvene zvezde. Reč je o igraču koji je imao odličnan prvi deo sezone u dresu Grafičara, pripreme u Turskoj je odradio sa seniorskim sastavom crveno-belih, a kao nagradu za dobar rad dobio je poziv trenera Dejana Stankovića da pojača redove njegove ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prolećnom delu.

Talentovani levi bek je izdanak Omladinske škole Crvene zvezde. Konatar je na 19 utakmica postigao jedan gol i jednu asistenciju.

Bio je deo i letnjih priprema kod Vladana Milojevića kada je nagovestio svoj potencijal, a sada, kod Dejana Stankovića dobija punu prekomandu u Crvenu zvezdu, zajedno sa Željkom Gavrićem koji je već protiv Čukaričkog pokazao kvalitet, piše na sajtu FK Crvena zvezda.

Crveno-beli se u subotu 22. februara u derbiju 22. kola Superlige sastaju sa Vojvodinom na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgelda Natalije Ilić izabranica Sergeja Milinkovića-Savića.

@natalija_ilic_ је поделио/ла објаву дана 26. Дец 2019. у 2:11 PST

❣️

@ natalija_ilic_ је поделио/ла објаву дана 19. Авг 2019. у 5:27 PDT

@natalija_ilic_ је поделио/ла објаву дана 27. Авг 2019. у 4:56 PDT

@natalija_ilic_ је поделио/ла објаву дана 24. Дец 2019. у 5:59 PST

@natalija_ilic_ је поделио/ла објаву дана 19. Сеп 2019. у 2:18 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvanično: Zvezda prekomandovala Konotara

Izvor: MozzartSport.com, 18.Feb.2020

Mladi levi bek Marko Konotar prošao je filter Dejana Stankovića. Jedan od najboljih igrača Grafičara u jesenjoj sezoni iznenada se našao na spisku putnika za drugi deo priprema u Antaliji, ali je tamo ubedio novog trenera Crvene zvezde da tokom proleća može da bude od koristi. Momak rođen 2000....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.