DEBI IZ SNOVA: Ivanović MVP prvog kola ABA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 00:09

DEBI IZ SNOVA: Ivanović MVP prvog kola ABA lige

Imao indeks korisnosti 35.

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su prvom kolu savladali Split i pobedom započeli sezonu u ABA ligi, a Nikoli Ivanoviću nije dugo trebalo da pokaže da će biti veliko pojačanje za crveno-bele.

Nekadašnji igrač Mege i Budućnosti imao je fantastičan debi pred navijačima crveno-belih pošto je proglašen za MVP-ija prvog kola ABA loige.

Ivanović je protiv Splita postigao 20 poena, a uz to imao po šest asistencija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i skokova, kao i četiri ukradene lopte što mu je bilo dovoljno za indeks korisnosti od 35, najveći u prvom kolu regionalnog takmičenja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Ivanović MVP prvog kola ABA lige

Izvor: RTS, 28.Sep.2021

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović najkorisnije je igrač prvog kola nove sezone regionalne ABA lige. . Crnogorski reprezentativac je na utakmici protiv Splita, koju je Crvena zvezda ubedljivo rešila u svoju korist, postigao 20 poena...Ivanović je upisao i po šest...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.