Crveno-beli za bebe na Kosovu

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli za bebe na Kosovu

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u Gračanici humanitarni meč sa istoimenom lokalnom ekipom i pred oko 4.000 oduševljenih gledalaca, slavili 4:0.

Delije 04.05.2015. pic.twitter.com/FBN9F77KHm

— Српски Навијачи (@SerbianUltras) May 4, 2015

Utakmica je odigrana u okviru humanitarne akcije "Igrajmo za bebe na Kosovu" i celokupan prihod biće uplaćen porodilištu u Gračanici.

Meč je odigran na stadionu koji, po odluci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << opštine Gračanica, od danas nosi ime fudbalskog velikana Dragana Džajića, koji je bio na tribinama i publika ga je pozdravila ovacijama.

Kompletan sportsko-humanitarni događaj prošao je mirno, a posle utakmice najvatreniji navijači su utrčali na teren i od fudbalera Zvezde za uspomenu dobili dresove svojih ljubimaca.

Fudbaleri i rukovodstvo "crveno belih", koje su dočekali zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović i predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić, obišli su i manastir Gračanicu.

Mediji u Prištini navode da fudbalski klub Gračanica ne priznaje Fudbalski savez Kosovo, već samo Fudbalski savez Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.