Crveno-beli prejaki za Nišlije

Izvor: NTV.rs, 28.Maj.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli prejaki za Nišlije

Košarkaši Konstantina upisali su novi poraz od Crvene zvezde, treći od početka godine. Crveno – beli ubedljivo su slavili u 11. kolu Super lige sa 104:68 (33:20,28:8,24:13,19:27). Niški košarkaši imali su vođstvo na početku meča, da bi domaći tim nakon pet minuta preuzeo konce igre u svoje ruke. Od tog trenutka pa sve do kraja meča prednost crveno-belih konstantno je rasla, a pravi fijasko izabranici Marka Cvetkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << doživeli su u drugoj deonici koju su izgubili sa čak 20 poena razlike. To je omogućilo domaćima da uz ranije stečenu prednost odu na odmor sa +33. U nastavku meča na terenu je postojao samo jedan tim, a izabranici trenera Dejana Radonjića imali su i preko 40 poena prednosti u tokom treće deonice. Ono što je jedino uspelo Konstantinu jeste da slavi u poslednjoj četvrtini i ublaži poraz.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Boban Marjanović sa 19 poena, dok su još petorica igrača zabeležila dvocifren učinak. Kod Konstantina se istako Nemanja Gudžić sa trinaest poena.
U ostalim susretima Partizan je bio bolji od Metalca, Mega Leks je kod kuće pobedio Tamiš, dok je Vojvodina slavila protiv FMP-a.
Košarkaši Konstantina će u 12. kolu, za vikend ugostiti Mega Leks.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.