Crveno-beli gostuju Jagodini

Izvor: RTS, 27.Feb.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli gostuju Jagodini

Crvena zvezda u nedelju gostuje u Jagodini u 17. kolu Superlige Srbije. Trener Lalatović najavljuje mnogo bolju igru crveno-belih. Trener Jagodinaca Krunić očekuje da će njegovi izabranici izboriti povoljan rezultat. Meč počinje u 15 časova.
Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protiv Jagodine u Superligi Srbije mora da se iskupi za loš rezultat u Nišu.

"Moramo da se iskupimo za kiks pred svojim navijačima, da igramo bolje i pobedimo. Utakmica u Jagodini je teška, možda više na psihološkom planu zbog remija u Nišu, ali izgovora nema. Reč je o kvalitetnom timu koji ima fenomenalnu kontru i polukontru. Ne bih sada trošio previše reči o njima, jer sam dovoljno pričao o njima pred igračima na treninzima", rekao je Lalatović.
Lalatović je naveo da će biti promena u timu u odnosu na meč protiv Radničkog, ali nije rekao i kojih.
"Siguran sam da ćemo odigrati mnogo bolje nego što je bilo prvo poluvreme utakmice u Nišu", dodao je Lalatović. Trener crveno-belih je rekao da će znati kada treba da napusti klupu kluba iz Ljutice Bogdana.

"Kao i svaki trener, svestan sam da ne mogu da ostanem ovde deset godina. Tu sam dok bude bilo potrebno, a kada čujem sa severa 'Nešo, odlazi', ja ću odmah otići. Tačnije neću otići, samo ću preći na tribine", rekao je Lalatović.
Dušan Anđelković je istakao da veruje u sebe i svoje saigrače, i da smatra da Zvezda može do pobede u Jagodini.
"Spremamo se za utakmicu i pokušavamo da zaboravimo Niš. Pričali smo mnogo i pokušaćemo da ispravimo greške. Najlošiji deo te utakmice je bilo to prvo poluvreme. U drugom smo bili bolji, agresivniji. Očekuje nas težak i dobar protivnik, ali okrenuti smo našoj igri kako bismo zabeležili veoma važna tri boda. Mislim da treba da nastavimo igru koju smo igrali na pripremama. Mi verujemo u sistem koji smo do sada koristili, ja imam utisak da je on dobar, i verujem da će se u nastavku sezone to pokazati", rekao je Anđelković.
Krunić se nada rezultatu povoljnom za Jagodinu
Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču u Superligi, ali da će njegova ekipa učiniti sve da dođe do povoljnog rezultata.

"Velika utakmica za nas i praznik za ovaj grad. Nadam se da će stadion biti pun i da će biti dobra atmosfera. Zna se da je Zvezda favorit, ali mi igramo na domaćem terenu. Pokušaćemo, kao i na prethodnim utakmicama, da damo sve od sebe i da ostvarimo povoljan rezultat", kazao je Krunić.

"Crvena zvezda je veliki tim, imaju mnogo dobre igrače. To su naši najbolji igrači. Imaju i strane igrače. Mi se uzdamo i u sreću. Nadam se da ćemo uspeti da izvučemo povoljan rezultat", poručio je šef stručnog štaba Jagodine. Krunić je kazao da pojedini fudbaleri Jagodine imaju "sitne povrede", ali da će najverovatnije biti spremni za meč u nedelju.
"Imamo sve uslove da ovo bude jedna velika utakmica za nas, za naše igrače. Sigurno će u njoj dati i više od onoga što mogu. Motiv za ovakve utakmice nije potreban, dovoljno je saznanje protiv koga igramo", kazao je Krunić.
Prvotimac Jagodine Aleksandar Filipović ocenio je da njegova ekipa uz maksimalno zalaganje može da dođe do dobrog rezultata.
"Crvena zvezda je branilac titule, veoma dobra ekipa i sigurno je da su oni favoriti, ali mi smo ekipa koja sigurno može da pobedi svakoga na terenu uz maksimalno zalaganje i maksimalnu odgovornost", ispričao je Filipović.
Utakmica 17. kola Superlige Srbije između Jagodine i Crvena zvezde igra se u nedelju, 1. marta, od 15.00 na Gradskom stadionu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz Zvezde poručuju: "Nismo zaslužili omalovažavanje"

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2015

Trener ŽKK Crvena zvezda Dragan Vuković oglasio se povodom meča u Boru i reakcija dela ljubitelja košarke na trijumf košarkašica Crvene zvezde. Strateg crveno-belih poručio je da nije fer osporavati trijumf njegovih izabranica koje su na pošten način slavile u Boru.

Nastavak na Sportske.net...

Može li Zvezda kao na pripremama?

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2015, 14:19

Posle startnog kiksa u Nišu, fudbaleri Crvene zvezde u nedelju gostuju u Jagodini. Pobeda je sada imperativ, ali i da se isprave i greške sa ''Čaira''.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.