Crvena zvezda šampion Srbije

Izvor: Danas, 25.Maj.2014, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda šampion Srbije

Crveno-beli deo Srbije više ne čeka titulu. Nakon šestogodišnje dominacije Partizana, fudbaleri Crvene zvezde preuzeli su krunu šampiona države. Pred gotovo punom Marakanom, vodeći računa i o humanitarnoj dimenziji duela sa „romantičarima“ fudbaleri Crvene zvezde pod pritiskom značaja meča u vidnom grču uspeli su da savladaju OFK Beograd - 4:2 (2:2), posle čega su svojeručno prišili 26. šampionsku zvezdicu tik iznad grba na dresu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Rakić: Ljudi će tek za nekoliko meseci shvatiti u kakvoj situaciji smo osvojili titulu

Izvor: Blic, 25.Maj.2014

Napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić nije uspeo da se upiše u listu strelaca u pobedi nad OFK Beogradom od 4:2 kojom su crveno-beli i definitivno osvojili titulu, a posle meča istakao je da je nastupilo vreme radosti za klub sa Marakane..."Strepeli smo sve do sada, a sada je vreme za radost. Ljudi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.