Crvena zvezda sa pojačanjima u Niš

Izvor: B92, 13.Feb.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda sa pojačanjima u Niš

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza rekao je da je prvak Srbije izmirio sva dugovanja i da može da registruje zimska pojačanja, prenose Večernje Novosti.

"Rešen je jedan veliki problem sa nasleđenim dugovanjima, a uspeli smo da pronađemo sredstva tako da nema reprogramiranja. Papirologija je spremna i navijači ne treba da brinu, Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvezda će igrati sa svim pojačanjima na proleće", poručio je potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza.

U poslednjem danu pronađeno je još 120.000 evra i poslata je dokumentacija Arbitražnoj komisiji FS Srbije za ukidanje suspenzije.

Prethodnih dana rešena su potraživanja Bronovickog (220.000 evra), Asante Kotoko (240.000 evra) i obezbeđen sertifikat za Džošue Parkera. Da bi sve bilo regulisano, trebalo je isplatiti bivšeg trenera mlađih kategorija Dragana Mladenovića (13.500 evra), Aleksandra Jevtića (7.000), Ljube Nenadića (52.000), Miloša Vesića (48.000) i Bojana Pavlovića (5.000).

Takođe, postoji mogućnost da meč prvog kola drugog dela Jelen Superlige, kada Zvezda gostuje niškom Radničkom, bude pomeren za ponedeljak, umesto nedelje. Jer, postoji mogućnost da se istog dana odigra i košarkaški večiti derbi u okviru polufinala Kupa Radivoja Koraća nedaleko od 'Čaira'.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.