Crvena zvezda razmontirala Panatinaikos!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2013, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda razmontirala Panatinaikos!

I sve to sa godinu dana mlađom generacijom od grčkog velikana, prenosi "Mocart sport".

 

Juniorski tim Crvene zvezde je trijumfovao na mađunarodnom turniru u Patri. Crveno-beli su u tri dana zabeležili isto toliko pobeda i potpuno zasluženo se u Beograd vraćaju sa peharom, a ova poslednja svakako je najimpresivnija.

Posle pobeda nad Arisom i domaćinom Esperos Patrom, izabranici trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Slobodana Klipe u odlučujućoj utakmici za prvo mesto pobedili su i atinski Panatinaikos rezultatom 85:27 (21:5, 23:10, 22:6, 19:6). Ovo je druga utakmica na ovom turniru u kojoj naš tim demonstrira moć, pošto je i Aris zaista loše prošao - 32:90.

Crveno-beli su još jednom dominirali fantastičnom igrom u odbrani, igrali su disciplinovano u napadu, pa je kao posledica svega toga usledio trijumf od čak 58 poena razlike. Najefikasniji u pobedi bili su Vojislav Stojanović sa 15 i Marko Radovanović sa 11 poena.

Treba naglasiti da je Zvezda osvojila trofej sa godinu dana mlađom selekcijom, a da je Stefan Lazarević proglašen za najkorisnijeg igrača turnira.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Crvena zvezda razmontirala Panatinaikos!

Izvor: Dzungla.org, 30.Dec.2013

I sve to sa godinu dana mlađom generacijom od grčkog velikana, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.