Crvena zvezda prejaka za Dubočicu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2022, 19:41

Crvena zvezda prejaka za Dubočicu

I drugi uzastponi poraz doživeli su rukometaši Dubočice koji su u 8. kolu Arkus lige doživeli poraz od Crvene zvezde rezultatom 31:25 (17:10). Leskovčanima je to bio peti poraz u sezoni, pa su ostali na 6 osvojenih bodova.

Kao da se rukometaši iz Leskovca nisu oporavili od poraza koji su u sredu doživeli od Partizana, pa je ekipa u crveno-belim dresovima od starta nametnula svoj ritam utakmice. U 15. minutu domaći tim poveo je sa 10:5, pa je trener >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dubočice Siniša Mičić pokušao reagovao tajm-autom. Ipak, to nije mnogo pomoglo, Nenadić i Bujišić su namestili šut, pa su igrači Zvezde na poluvreme otišli sa 7 golova prednosti (17:10).

Konsolidovali su ”Vukovi” malo igru u drugom poluvremenu, uspeli da odgovore na fizičku igru domaćeg tima, ali to nije bilo dooljno da ozbiljnije priprete i uvedu meč u neizvesnu završnicu. U par navrata Leskovčani su prišli na tri gola razlike, ali više od toga nisu mogli pa su bodovi ostali u ”Šumicama” (31:25).

Crveno-bele je do pobede predvodio Draško Nenadić sa 9 golova, dok je na drugoj strani najefikasni bio Atanasković sa 7 uspešnih šuteva.

Dubočica je nakon 8 odigranih kola na skoru od tri pobede i 5 poraza, a narednog vikenda u leskovačkoj ”Hali sporotova” gostovaće Metaloplastika.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

“Zvezda” bolja od “Dubočice”

Izvor: JUGpress.com, 12.Nov.2022

LESKOVAC..Leskovački rukometni superligaš „Dubočica 54“ poražena je u Beogradu od Crvene zvezde u prvenstvenoj utakmici 8. kola rezultatom 31:25 (17:10). Domaća ekipa je vodila od samog početka utakmice, polako uvećavala prednost i maksimalnih sedam golova prednosti ostvarila na kraju prvog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.