Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2020, 16:48

Crvena zvezda hoće Mahmuda El Gazara

Radi se o mladom defanzivcu Al Ahlija iz Egipta

Srpski šampion Crvena zvezda pokazao je interesovanje za mladog igrača Al Ahlija Mahmuda El Gazara, kako tvrdi njegov menadžer, a prenosi Kingfut.com.

El Gazar je na pozajmici u El Gounu, a u proteklih godinu i po dana pokazao je dosta toga i zavredeo je pažnju nekih klubova, očigledno i Zvezde.. Ovaj 22-godišnji igrač je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uključen i u reprezentaciju Egipta do 23 godine.

O interesovanju Crvene zvezde za ovog štopera pričao je njegov menadžer, Mohamed Abdelgaber, i potvrdio je da je Zvezda pokazala interesovanje za ovog igrača i da želi da ga dovede ovog leta.

"Al Ahli je dobio ponudu Crvene zvezde 5. avgusta. Radi se o aktuelnom šampionu srpske lige, o timu koji će učestvovati u Ligi šampiona", rekao je agent Abdelgaber za Al Nahar TV, a prenosi Kingfut.com.

A onda i dodao:

"Crvena zvezda želi da pitpiše Mahmuda El Gazara i želela je da zna kakvi su zahtevi Al Ahlija. Takođe, Zvezda se interesovala kada bi moglo da bude izvodljivo da se transfer kompletira, kako bi videli da li može da igra u srpskoj ligi, koja je već počela", rekao je Abdelgaber.

Dakle, sada se čeka na odgovor Al Ahlija.

"U kontaktu sam sa Amirom Tavfikom, čovek koji je glavni za transfere u Al Ahliju, i čekam da vidim kakvi su zahtevi kluba. Srpski šampion želi da zna šta Al Ahli traži. Čekamo odgovor", rekao je menadžer El Gazara.

Prema dostupnim informacijama, El Gazar ima 22 godine, igra na pozicijama štopera, a može da nastupa i na desnom beku. Ima ugovor sa Al Ahlijem do 30. juna 2022. godine.

Čak i da ga dovede Zvezda, pitanje je da li je planiran za prvi tim, ili bi bio prosleđen u Grafičar na kaljenje. Svakako, barem po Transfermarktu, cena El Gazara ne bi trebalo da bude visoka.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.