Crvena zvezda: Slavimo rođendan, budimo i humani

Izvor: Mondo, 04.Mar.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda: Slavimo rođendan, budimo i humani

U subotu se na "Rajku" traži borbenost, odanost, ali i humanost.

Tri su povoda pred zvezdašima da se u što većem broju okupe naredne subote u Ljutice Bogdana 1a, gde će na ispitu biti borbenost, odanost, ali i humanost.

U meču 26. kola sa početkom od 18 časova fudbaleri Crvene zvezde odigraće već drugu utakmicu od pražnjenja u 159. "večitom derbiju" prošle subote i pokušati da se vrate pobedama kod kuće već iz prvog pokušaja.

Pred liderom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će stajati tvrda i iskusna ekipa Zemuna, sasvim izvesno u zatvorenoj postavci.

Istog dana, Fudbalski klub proslaviće 74. rođendan crveno-belih - 4. mart 1945.

Proslava koju će direktno prenositi TV Arenasport nosiće i crtu humanosti, jer će novac prikupljen od ulaznica biti usmeren u dobrotvorne svrhe.

Klub je za utakmicu sa Zemuncima odredio jedinstvenu cenu za sve tribine od 100 dinara.

Vreme rada blagajni "Marakane" i tačan dan početka prodaje na internetu biće naknadno obljavljeni. Fudbaleri Zvezde prvo u sredu gostuju Mladosti u Lučanima, od 16 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.