Čović: Nismo odigrali odbranu kao protiv Fenera VIDEO

Izvor: B92, 14.Okt.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Nismo odigrali odbranu kao protiv Fenera VIDEO

Filip Čović, košarkaš Crvene zvezde, naveo je visok procenat šuta Budućnosti kao presudan faktor u porazu u drugom kolu ABA lige.

U reprizi prošlogodišnjeg finala Podgoričani su slavili u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa 89:81.

"Pogodili su dosta teških šuteva, imali su na kraju 57% za tri poena. To je jedan od razloga. U ovakvim utakmicama morate imati veću energiju i bolju odbranu. Teško >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je igrati pred praznim tribinama, iako su ljudi koji su došli dali sve od sebe da nas podrže", rekao je Čović.

Crveno-beli nisu uspeli da ponovo odbranu koja im je donela pobedu nad Fenerbahčeom u Evroligi.

"Nismo igrali odbranu na nivou kao protiv Fenera. Pričali smo o tome da mora da bude mnogo bolje. Kada god smo prilazili, oni su pogađali jednu ili dve trojke u poslednjim sekundama napada i na tome im moramo čestitati", dodao je Čović.

Crvenu zvezdu očekuju dva gostovanja naredne nedelje, prvo Makabiju, a zatim i Krki.

"Jako težak raspored, teške utakmice, dobre ekipe. Mi ćemo se potruditi da odemo tamo i da pokažemo da možemo da igramo na gostujućem terenu i da pokušamo da ih pobedimo", zaključio je Čović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.