Čitajte na Vesti Digital: Crnom farbom na velikane

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte na Vesti Digital: Crnom farbom na velikane

U Srbiji su ljudi na svašta navikli kad je reč o odnosu navijača dva najveća kluba - Crvene zvezde i Partizana, ali ono što se desilo u noći između petka i subote i umu sviklom na raznorazne navijačke ispade i incidente teško je objasniti.

Murali sa likovima poznatih simpatizera Partizana prekrečeni su crnom farbom! Beograđani koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u subotu prošli pored nekog od tih crteža mogli su da vide da je gotovo svaki mural prekrečen delimično ili u potpunosti crnom farbom.

Reč je o crtežima koje su na fasadama zgrada godinama iscrtavali pristalice Grobarskog treš romantizma - Grupa JNA, navijačke grupe koja se razlikuje od drugih po kreativnosti i odsustvu agresije.

"Ništa nije sveto, pa ni Duško Radović, Bora Todorović, Mance, Aligrudić, Borota, Haris Brkić, Zoran Radmilović, Nada Knežević i ostali velikani ovog grada", objavljeno je na fejsbuk stranici ove grupe.

Ovaj bez sumnje vandalski čin jedna je od centralnih tema sutrašnjih "Vesti" koje možete da kupite na prodajnim mestima širom Evrope, Australije i Kanade ili čitate već večeras uz pomoć aplikacije za Vesti Digital.

 za apple: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Vesti Digital - Vaše novine na ekranu!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.