Cirbes: Odigrali smo dobro, ali moramo još da radimo

Izvor: B92, 30.Okt.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirbes: Odigrali smo dobro, ali moramo još da radimo

Košarkaš Crvene zvezde Majk Cirbes rekao je da je njegov tim odigrao dobar meč, ali da ima još toga na čemu mora da se poradi.

Zvezda je uništila Galatasaraj sa 30 poena razlike i upisala četvrtu pobedu u grupnoj fazi Evrokupa.

Cirbes je istakao da nijedna utakmica nije laka, ali da je zadovoljan pobedom i da, doduše, postoje stvari na kojima treba proraditi.

"Nijedna utakmica nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << laka, pogotovo ne ovakva. Morali smo da ostanemo fokusirani. Odigrali smo dobru utakmicu, ali postoje i dalje neke stvari na kojima moramo da poradimo", izjavio je Cirbes.

Nemac dodaje da su navijači uvek bili bitan deo Zvezde i da im daju dodatnu motivaciju.

"Navijači su uvek bitni za nas. Ovo je bilo prvi put ove sezone (da dođu u ovom broju) i dalo nam je energiju. Dovoljno smo profesionalni da svaki meč budemo spremni. Ja sam bio ovde i ranije, tako da mi nije prvi put da osetim ovakvu atmosferu".

Majk je za kraj dodao: "Oni (navijači) nam uvek daju dodatnu snagu. Ovo je bila odlična utakmica".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.